Tilbud!

Chicopee Holistic Nature Line Cat No Grain – 8 kg – kornfrit

509.00 kr.

& gratis fragt

Chicopee Holistic Nature Line Cat No Grain er et komplet kornfrit foder til katte, der er lavet af de fineste råvarer. Foderet indeholder økologiske grøntsager, fisk og MSC-certificerede fiskeolier og er beriget med vitaminer og sporstoffer. Det tilbyder et højt næringsindhold, og er et godt valg for katte med allergier eller følsomme maver. Det er letfordøjeligt og er lavet uden brug af kunstige smagsstoffer, kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 5724500999841964 Kategori:

Chicopee Holistic Nature Line Cat No Grain er et kornfrit fodertilskud til katte, der sikrer din kat får den optimale ernæring. Det er lavet af naturlige ingredienser, som f.eks. friske, økologiske kød- og fiskeprodukter, økologisk frugt og grøntsager, urter og olier. Foderet er fri for korn og kunstige tilsætningsstoffer. Det har en høj andel af protein af høj kvalitet og en lav andel af kulhydrater, som er ideel til katte, der har tendens til overvægt. Chicopee Holistic Nature Line Cat No Grain yder også en god mængde af essentielle næringsstoffer, som din kat har brug for for at opretholde en sund vægt og optimal sundhed. Det er den perfekte løsning til at sikre, at din kat får den bedste ernæring.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chicopee Holistic Nature Line Cat No Grain – 8 kg – kornfrit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Chicopee Holistic Nature Line Cat No Grain - 8 kg - kornfritChicopee Holistic Nature Line Cat No Grain – 8 kg – kornfrit
509.00 kr.

Tilføj til kurv