Tilbud!

Chicopee Dog Junior Pure hvalpe vådfoder – Kylling og and – 6x400g

135.00 kr.

& gratis fragt

Chicopee Dog Junior Pure hvalpe vådfoder er en lækker og nærende kombination af kylling og and, der er specielt udviklet til hvalpe. Det er et komplet og balancet måltid, der er rig på naturlige ingredienser, der er udvalgt for at give hvalpen den mad, den har brug for. Foderet er fri for konserveringsmidler og kunstige farvestoffer og kommer i 400 gram dåser, der indeholder 6 portioner.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 5724500725952922 Kategori:

Chicopee Dog Junior Pure hvalpe vådfoder – Kylling og and er et komplet, nærende vådfoder til hvalpe af alle racer. Den er lavet af økologiske ingredienser og uden tilsat sukker. Foderet er beriget med hvalpede kylling og and, som er en naturlig kilde til næringsstoffer, som hvalpe har brug for. Foderet indeholder også økologiske grøntsager, som bidrager til et godt helbred og et stærkt immunforsvar. Den er letfordøjelig, og det er let for hvalpen at absorbere de næringsstoffer, som den har brug for. Foderet er kun tilsat naturlige antioxidanter for at bevare friskheden. Chicopee Dog Junior Pure hvalpe vådfoder – Kylling og and kommer i 6x400g poser, så du kan give din hvalp en sund, velsmagende og nærende måltid hver dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chicopee Dog Junior Pure hvalpe vådfoder – Kylling og and – 6x400g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Chicopee Dog Junior Pure hvalpe vådfoder - Kylling og and - 6x400gChicopee Dog Junior Pure hvalpe vådfoder – Kylling og and – 6x400g
135.00 kr.

Tilføj til kurv