Tilbud!

Chicopee Cat Gourmet Pot vådfoder – Fjerkræ og Vildt – 6x400g – kornfri

135.00 kr.

& gratis fragt

Chicopee Cat Gourmet Pot vådfoder er et kornfrit foder til hunde, der er beriget med fjerkræ og vildt. Det består af 6 portioner af 400g hver og er fuld af næringsstoffer, der giver din hund et sundt og velafbalanceret måltid. Det er lavet af kun naturlige ingredienser og indeholder ikke tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Det giver din hund en velsmagende måltid, der er nærende og god for dens helbred.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 5724501631530062 Kategori:

Chicopee Cat Gourmet Pot vådfoder – Fjerkræ og Vildt – 6x400g – kornfri på danish er et lækkert og velsmagende vådfoder til hunde. Det er kornfrit og lavet af fjerkræ og vildt, så du kan være sikker på, at det er naturligt og sundt for din firbenede ven. Det er rig på proteiner for at støtte et sundt immunsystem og en sund fordøjelse. Det er fyldt med næringsstoffer som vitaminer, mineraler og antioxidanter for at støtte hundens almene sundhed. Det er frit for tilsætningsstoffer og kunstige smagsstoffer. Det er letfordøjeligt og har en lækker smag, så din hund vil elske det. Denne 6-pakke er perfekt til at holde din hunds mave glad og sulten væk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chicopee Cat Gourmet Pot vådfoder – Fjerkræ og Vildt – 6x400g – kornfri”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Chicopee Cat Gourmet Pot vådfoder - Fjerkræ og Vildt - 6x400g - kornfriChicopee Cat Gourmet Pot vådfoder – Fjerkræ og Vildt – 6x400g – kornfri
135.00 kr.

Tilføj til kurv