Carnitreats – Kaninører med pels 10 stk, naturlig hundesnack

65.00 kr.

& gratis fragt

Carnitreats er et sundt og naturligt valg af hundesnack. Disse kaninører med pels er fremstillet af 100% naturligt kød, der er frit for tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Disse små naturlige snacks er perfekte til at belønne din hund. Forpakningen indeholder 10 stk. kaninører, der er fremstillet i Danmark.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201773480420

Carnitreats Kaninører med pels er 10 stk af de naturlige hundesnacks. Disse snacks er lavet af 100% naturlige ingredienser, herunder kanin og okse. Kaninørerne er smagfulde og velsmagende, og kommer i et 10-pak, der er let og bekvemt at transportere. De er fyldt med næringsstoffer og er en god kilde til proteiner, der giver en sund og afbalanceret diæt til dine kæledyr. De er også fri for tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, hvilket gør dem til den perfekte mellemmåltids snack til din hund. Disse naturlige snacks er også ideelle til træning og belønning til hunde. De er lette at tygge og ikke for store. Din hund vil elske disse velsmagende snacks!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Carnitreats – Kaninører med pels 10 stk, naturlig hundesnack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Carnitreats - Kaninører med pels 10 stk, naturlig hundesnackCarnitreats – Kaninører med pels 10 stk, naturlig hundesnack
65.00 kr.

Tilføj til kurv