,

Carnitreats – Carnitreats Kyllinge Pate m. Ben og Indvolde 800g

70.00 kr.

& gratis fragt

Carnitreats Kyllinge Pate m. Ben og Indvolde 800g er et lækkert og nærende måltid til din hund. Den er fremstillet af kyllingeben og indvolde, der er kogt til de er bløde og små, og kombineret med delikat pate. Produktet er beriget med vitaminer og mineraler for at sikre, at din hund får et sundt og velsmagende måltid. Carnitreats Kyllinge Pate m. Ben og Indvolde 800g er perfekt til foderrationer for alle typer hunde og et godt valg for dem, der ønsker en økologisk diæt.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200761899009 Kategorier: ,

Carnitreats Kyllinge Pate m. Ben og Indvolde 800g er et ernæringsmæssigt komplet foder til hunde. Det er lavet af de bedste ingredienser, herunder kylling, som er en god energikilde. Foderet indeholder også ben og indvolde, som leverer et højt niveau af næringsstoffer, der er til stor gavn for din hunds sundhed. Det er et helt naturligt produkt, hvilket betyder, at det ikke indeholder farvestoffer, konserveringsmidler eller andre kunstige stoffer. Det er meget nemt at forberede, da det kommer i en 800g pakke. Det er beriget med vitaminer og mineraler for at sikre, at din hund får de næringsstoffer, den har brug for. Det er et uundværligt produkt til din hunds ernæringsbehov.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Carnitreats – Carnitreats Kyllinge Pate m. Ben og Indvolde 800g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Carnitreats - Carnitreats Kyllinge Pate m. Ben og Indvolde 800gCarnitreats – Carnitreats Kyllinge Pate m. Ben og Indvolde 800g
70.00 kr.

Tilføj til kurv