,

Carnitreats – Carnitreats Kanin Pate m. Ben og Indvolde 400g

39.00 kr.

& gratis fragt

Carnitreats Kanin Pate med Ben og Indvolde er et lækkert og nærende tilskud til din hunds måltider. Produktet indeholder 400g kvalitets kaninpate med friske kød og knogler, som giver din hund et sundt og nærende måltid. Den indeholder også vitaminer og mineraler, der giver din hund den næring, den har brug for. Carnitreats Kanin Pate med Ben og Indvolde er ideel til at give din hund et sundt og afbalanceret måltid.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201541793170 Kategorier: ,

Carnitreats Kanin Pate m. Ben og Indvolde er en sund og velsmagende fødevare til hunde, der er lavet af kvalitetsråvarer. Produktet indeholder kun den bedste kvalitet af kød og organer fra kanin, og er et godt alternativ til kylling og andre typer af kød. Det er en komplet fødevare, der er beriget med mineraler og vitaminer, og det er fuld af næringsstoffer, der støtter din hunds generelle helbred. Carnitreats Kanin Pate er fyldt med smagfulde ben og indvolde, som giver hunden en ekstra smagsoplevelse, og det hjælper også med at holde tænderne sunde. Produktet er let at fordøje og tager godt imod i maven. Det er en lækker og lækker måde at forkæle din hund på!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Carnitreats – Carnitreats Kanin Pate m. Ben og Indvolde 400g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Carnitreats - Carnitreats Kanin Pate m. Ben og Indvolde 400gCarnitreats – Carnitreats Kanin Pate m. Ben og Indvolde 400g
39.00 kr.

Tilføj til kurv