Boganmeldelser – del 1

Hej alle sammen!

Voreshund.dk VoresHund Vores hund hundebøger hunde illustreret opslagsværk alt om hunde stress angst og aggression hos hunde hundeskole hundeleksikon hundetræning leg med din hund find din hund

For dem som bare ikke kan få nok af hunde, hundetræning og alt hvad der rører sig indenfor hundeverdenen, så vil vi løbende lave anmeldelser af hundebøger. Første del af dette er bogen “Med snuden i sporet – en bog om politiets hunde” af Iben DanielsenAnders Holt og Iben Danielsson.

Introduktionen til bogen lyder således: Hunde har været anvendt til vidt forskellige opgaver hos politiet gennem adskillige årtier. Med snuden i sporet fortæller dig alt det, du som hundeelsker har brug for at viden om politiets hunde. Oprindelig blev hunde især brugt til at finde ting eller personer, herunder personer, der ikke havde den store lyst til at tale med politiet. I de senere år er opgaverne vokset. Politiets hunde skal spore mobiltelefoner, narko og andre illegale stoffer. De deltager også i afsøgning i forbindelse med indsatsen mod terror. Hundene er langtfra overflødiggjort af moderne teknologi, for de har stadig nogen enestående evner, som teknologien ikke kan erstatte. Dygtige politihunde kræver specifik udvælgelse på hvalpetrinnet, hvor det gælder om at finde frem til hunde med de bedste udviklingsmuligheder. Dernæst er det vigtigt med træning – masser af træning. Endelig er det afgørende, at der opbygges et helt særligt tillidsforhold mellem hund og hundefører. Med snuden i sporet giver et fascinerende indblik i politihundenes verden og det arbejde, som engagerede politifolk lægger i at udvikle de rigtige egenskaber hos hundene. Bogen er skrevet af to passionerede hundeelskere. Iben Danielsener journalist og forfatter. Anders Holt er også journalist og holder af at gå på jagt med sin hund.

Læs vores anmeldelse af bogen HER og tryk HER, hvis du gerne vil følge med i de løbende boganmeldelser, som vi vil uploade her på siden.

Voreshund.dk VoresHund Vores huden hundebøger hundeleksitkon træningsbøger hunde bog træningsbog
Voreshund.dk VoresHund Vores hund Jura hund lovgivning hundelov lov om hund hundepoter på lovbog Dansk Retspleje
VoresHund Vores hund cavalier king charles spaniel lovgivning hundelov lovpligtig hundeforsikring labrador bøger jura

Hvis bogen har fanget din interesse, så kan den bland andet købes HER.

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige øvelser, momenter eller billeder som har relation til bloggen. Følg vores Instagram HER, vores FB HER og vores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Luk menu