Børn og hund: Del 2

Hej alle sammen!

Voreshund.dk VoresHund Vores hund gåtur luftetur luftning Hund belønning legetøj positiv træning shaping tricks shape bold gul labrador græs hygge hund

Så er vi nået til del 2 omkring børn og hund. I dag vil vi berøre det at skabe et frirum for hunden, så den har mulighed for at trække sig. Derudover vil vi komme med forslag til aktiviteter, hvor børnene kan være en del af sammen med hunden. 

Voreshund.dk VoresHund Vores hund gåtur luftetur luftning fællestur Hund og familie hund og børn barn brun labrador cavalier king charles spaniel hund og shelter natur

Hundens helle – tryk HER

Har hunden brug for et helle? Ja det har de fleste hunde faktisk. Det kan især være godt at introducere din hund og barn til at hunden har et helle. Her kan du læse mere om, hvordan, hvorfor og hvorledes det skal gribes an.

Vores Hund Hund Bordercollie blå bluemerle træning Zara familie Mads Anne Border Collie Bearded Collie børn og hund
Voreshund.dk VoresHund Vores hund familie børn barn familie

Aktiviteter med børn og hund – tryk HER

Savner du nogle gange inspiration til aktiviteter, hvad du kan lave hund og barn imellem? Nogle gang kan det være svært at involvere barnet i hundepasningen- og træningen, da det er svært at finde på aktiviteter, så både hunden og barnet finder sjove. I så fald, så læs med her!

Læs mere HER, hvor vi løbende også vil uploade flere artikler omkring temaet ”Barn og hund”.

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige øvelser, momenter eller billeder som har relation til bloggen. Følg vores Instagram HER, vores FB HERog vores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Luk menu