Barn og hund: Del 3

Hej alle sammen!

Vores Hund Hund Bordercollie blå bluemerle træning Zara familie Mads Anne Border Collie Bearded Collie børn og hund

Dagens tema i dag vil derfor omhandle det som mange hundefamilier oplever – at skulle jonglere en baby samtidig med ens hund. Det er noget som mange kommende forældre overvejer, og især hvordan de skal introducerer babyen til hunden, så hunden får en god oplevelse med babyen. Det vil give et godt og positivt udgangspunkt for hunden, babyen og jer at arbejde videre med. Læs mere HER omkring gode råd om at introducere baby og hund til hinanden.

Husk, at der ikke findes en rigtig måde at gøre det på. Dette er bare en måde ud af mange måder at introducere jeres baby på. Såfremt I har oplevet andre positive og gode måde at gøre det på, så lad os endelig høre. Desto flere inputs og gode erfaringer der kan blive delt mellem kommende hunde- og babyejere, desto bedre. Du må meget gerne skrive din oplevelse til voreshund.dk@gmail.com.

Læs mere HER, hvor vi løbende også vil uploade flere artikler omkring temaet ”Barn og hund”.

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige øvelser, momenter eller billeder som har relation til bloggen. Følg vores Instagram HER, vores FB HER og vores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl omeller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Luk menu