Aktiviteter i hjemmet: Forskellige måder at aktivere din hund på – del 4

Hej alle sammen!

Så er del 4 af temaet ”Aktiviteter i hjemmet” klar. Aktivitetslegetøj er en hurtig og nem måde at få aktiveret din hund på, når den skal have sin mad. Mange hunde elsker at arbejde for sin mad, og det er ikke unormalt at se, at det kan gå ret vildt for sig. Et godt tip, inden man køber sig fattig i aktivitetslegetøj til sin hund, er, at man kan bytte indbyrdes med ens hundeveninde. Så er det flere forskellige legetøj at prøve af, når hunden har løst det ene legetøj og måske begynder at kede sig lidt.

Et succeskriterie for aktivitetslegetøj er, at hunden skal arbejde lidt for sin mad – både mentalt, men selvfølgelig også med snuden, poterne etc.

Vi har testet og anmeldt følgende aktivitetslegetøj:

  • Starmark bob-a-lot, læs nærmere HER
  • Kong Classic, læs nærmere HER

Hvis du vil læse mere omkring forskellige måder at aktivere din hund på, så kan du læse mere HER og hvis du gerne vil kigge på vores bibliotek af aktivitetslege, så tryk HER. Se del 1, del 2 og del 3 af temaet ”Aktiviteter i hjemmetHER.

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige øvelser, momenter eller billeder som har relation til bloggen. Følg vores Instagram HER, vores FB HER ogvores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Luk menu