Acana – MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Kalkun/Laks 800g Hundegodbidder

389.00 kr.

& gratis fragt

Acana MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Kalkun/Laks 800g Hundegodbidder er en sund og naturlig hundegodbid, der er lavet af frisk okse, kalkun og laks i kombination med økologiske grøntsager og frugter. Det er en nærende snack, som giver din hund masser af vitaminer og næringsstoffer. Godbidderne er tørret ved lave temperaturer, hvilket bevarer smagen og den ernæringsmæssige værdi af de friske ingredienser. De er helt fri for kunstige smagsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler. Acana MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Kalkun/Laks 800g Hundegodbidder er en godbid, som din hund vil elske!

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201313143359 Kategori:

Acana MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Kalkun/Laks 800g er et sundt og næringsrigt valg for din hund. Disse hundegodbidder er lavet af 100 % naturlige ingredienser, hvilket gør dem sikre at give din hund. De er fyldt med kød og fisk, som hjælper med at styrke din hunds immunforsvar, samtidig med at de leverer essentielle næringsstoffer til at holde din hund sund og glad. Acana MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Kalkun/Laks 800g godbidder er letfordøjelige og er fyldt med smag og aroma, som din hund vil elske. De er lavet uden tilsætningsstoffer, kunstige smagstoffer eller konserveringsmidler, så du kan være sikker på, at du giver din hund et sundt og naturligt valg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Acana – MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Kalkun/Laks 800g Hundegodbidder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Acana - MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Kalkun/Laks 800g HundegodbidderAcana – MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Kalkun/Laks 800g Hundegodbidder
389.00 kr.

Tilføj til kurv