Acana – MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Kalkun/Laks 250g Hundegodbidder

149.00 kr.

& gratis fragt

Acana MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Kalkun/Laks Hundegodbidder er en lækker og næringsrig snack til hunde. Godbidderne består af 85% frisk okse, kalkun og laks, som er tørret ved lave temperaturer for at bevare den naturlige smag og næringsværdi. Godbidderne er frie for tilsatte konserveringsmidler, smagsstoffer og kunstige farvestoffer, hvilket gør dem til en sund og velsmagende snack til din hund.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311202057948835 Kategori:

Acana MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Kalkun/Laks 250g Hundegodbidder er en lækker og velsmagende løsning til din hunds sundhed og velvære. De er lavet af friske økologiske ingredienser og er frosset tørret for at bevare deres naturlige smag og næringsværdi. De er rige på proteiner fra økologisk okse, kalkun og laks, samt økologisk squash, græskar og spinat. Disse sunde godbidder er 100% naturlige og fri for tilsat sukker, korn, gluten, kunstige farvestoffer og konserveringsmidler. De er letfordøjelige og fulde af antioxidanter, som støtter dit kæledyrs immunforsvar. Acana MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Kalkun/Laks 250g Hundegodbidder er velegnede til alle hunderacer og giver dem en sund og balanceret snack.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Acana – MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Kalkun/Laks 250g Hundegodbidder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Acana - MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Kalkun/Laks 250g HundegodbidderAcana – MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Kalkun/Laks 250g Hundegodbidder
149.00 kr.

Tilføj til kurv