Acana – MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Gris/Kylling 800g Hundegodbidder

389.00 kr.

& gratis fragt

Acana MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Gris/Kylling 800g Hundegodbidder er et højkvalitetsfoder til din hund. Det indeholder frisk okse, gris og kylling, som er blevet tørret for at bevare deres naturlige næringsværdi. Det er fyldt med protein, vitaminer og mineraler, som hjælper med at holde din hund sund og stærk. Foderet er en sund og velsmagende godbid, som din hund vil elske!

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311202018856998 Kategori:

Acana MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Gris/Kylling 800g Hundegodbidder er de perfekte snacks til din hund. Disse freeze-dryede godbidder er lavet af naturlige ingredienser, som hjælper med at give din hund et sundt og afbalanceret måltid. Med en kombination af okse, gris og kylling, er der mulighed for, at din hund får en godbid med rigelig smag og næring. Disse godbidder er lavet af kvalitetsråvarer, og de er fulde af næringsstoffer, der hjælper med at holde din hund sund og glad. Acana MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Gris/Kylling 800g Hundegodbidder er perfekt til at belønne din hund, og de er et sikkert og sundt snackvalg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Acana – MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Gris/Kylling 800g Hundegodbidder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Acana - MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Gris/Kylling 800g HundegodbidderAcana – MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Gris/Kylling 800g Hundegodbidder
389.00 kr.

Tilføj til kurv