Acana – MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Gris/Kylling 250g Hundegodbidder

149.00 kr.

& gratis fragt

Acana Vaisto Freeze Dried Okse/Gris/Kylling 250g er en yderst velsmagende og næringsrig godbid til hunde. Produktet er lavet med højkvalitets råvarer, som indeholder masser af proteiner, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler. Produktet er tørret ved lave temperaturer, der bevarer de sunde næringsstoffer. Det er let og letfordøjeligt, og det er det perfekte supplement til din hunds daglige kost. Acana Vaisto Freeze Dried Okse/Gris/Kylling 250g er det ideelle produkt til at holde din hund sund og glad.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201979790185 Kategori:

Acana MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Gris/Kylling 250g er den perfekte snack til din hund. Denne letfordøjelige godbid er lavet af de fineste råvarer, der er blevet dehydreret og let ristet, så den beholder alle næringsstoffer. Den er særligt god til hunde med sensitiv mave og allergi, da den er fri for tilsætningsstoffer, kunstige farvestoffer og konserveringsmidler. Acana MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Gris/Kylling 250g er lavet af 100% økologisk okse, gris og kylling, hvilket gør det til et naturligt og sundt alternativ til mange andre hundegodbidder. Snacken er let og smager godt og er perfekt som mellemmåltid for din hund. Den er nem at have med på farten, og den kan let opbevares et par måneder, hvis den ikke er blevet brugt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Acana – MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Gris/Kylling 250g Hundegodbidder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Acana - MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Gris/Kylling 250g HundegodbidderAcana – MUSH Vaisto Freeze Dried Okse/Gris/Kylling 250g Hundegodbidder
149.00 kr.

Tilføj til kurv